This is Patra, Greece: Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στην Πάτρα (μέσω της Ελεονώρας Τσακασιάνου)

23 Νοεμβρίου 2015

Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ στην Πάτρα (μέσω της Ελεονώρας Τσακασιάνου)

Τον τελευταίο καιρό λόγω κρίσης έχουν ξεπηδήσει διάφοροι προφήτες, σωτήρες, μεσσίες στην Πάτρα, αλλά και στην Ελλάδα γενικότερα.
Μετά τον τραγικό Αρτέμη Σώρρα που μοιράζει λεφτά, εμφανίστηκαν στην Πάτρα οι lifestyle μπουρδολόγοι "life coaches" ή "tutors".

Στην Πάτρα (και συγκεκριμένα στην οδό Θεμιστοκλέους 19) έχουμε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ μέσω της Ελεονώρας Τσακασιάνου ή την Ελεονώρα Τσακασιάνου και τον Αρχάγγελο Μιχαήλ πακετάκι.
Δυστυχώς οι περισσότεροι χάσατε την διδασκαλία / προσευχή / θεραπεία που έκανε ο Αρχάγγελος Μιχαήλ ή η Ελεονώρα Τσακασιάνου με τίτλο:
«Δέχομαι την Πραγματικότητα» - Διδασκαλία στην Πάτρα από την Ελεονώρα, το Σάββατο 21/11/2015, ώρα 17:00 μ.μ – 20:00 μ.μ.

Παρόλα αυτά μπορείτε να πάρετε μια θέση από προσευχή / διδασκαλία / θεραπεία με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ (μέσω της Ελεονώρας Τσακασιάνου) στο βίντεο:

Χαρακτηριστικές ατάκες: «αισθάνομαι πάντα οτι κάτι λείπει, δώσε μου το παραπάνω, πήγαινε στο επόμενο, έτσι για να μην λείπει κάτι εσωτερικά, έπαιζα τον εαυτό μου άμυνα επίθεση». Μάλλον αυτό είναι το life coaching / tutoring που θέλει ο Εσιέν για να παίξει. 

Σε άλλο μάθημα ζωής η Ελεονώρα Τσακασιάνου μας καλωσορίζει στην Πάτρα (Γειά σου και σένα Ελεονώρα!) και μιλάει αργά, πηγαίνωντας αριστερά δεξιά πάνω σε μια καρέκλα.
Αν έχει κάτι σε Asperger ή αυτισμό ζητάμε συγνώμη, αν και τα άτομα με Asperger και αυτισμό είναι εξαιρετικά έξυπνα, οπότε μάλλον είναι απλά μια κυριούλα που κοροϊδεύει άλλες κυριούλες με το να μιλάει αργά, ακαταλαβίστικα, φορώντας ακουστικά, πάνω σε μια καρέκλα με άσπρα ρούχα και γόβες.

Και επειδή μερικοί δεν πιστεύετε, σαν τον άπιστο Θωμά, λίγη υπομονή μέχρι την 25η Μαρτίου 2016 όπου θα γεννηθεί ο δεύτερος Χριστός! Ναι! Δεύτερη γέννηση θεού και μάλιστα στην Ελλάδα, από την Χριστίνα Μανουηλίδου!

Μάλλον οι άνθρωποι βρίσκονται στο πρώτο επίπεδο της αβύσσου, την λύπηση..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου