This is Patra, Greece: To Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας J/24 2019 στην Πάτρα

30 Οκτωβρίου 2015

To Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας J/24 2019 στην Πάτρα

Patras Sailing Club logo
Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών
Μια ευχάριστη έκπληξη και παράλληλα μία σημαντική αναγνώριση της πολύ καλής και σοβαρής δουλειάς που ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών κάνει στο κομμάτι του ναυταθλητισμού είναι η ανάθεση στην Πάτρα και στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών του ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ με σκάφη τύπου J/24 το 2019.
Μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκαφών Ανοικτής Θάλασσας, που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών το 2014, η κλάση J/24, αργά προχθές το βράδυ, ανακοίνωσε το διοργανωτή όμιλο και την πόλη η οποία θα υποδεχτεί το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας J/24 το 2019.
Τα ελληνικά πληρώματα των σκαφών J/24 έχουν κατά καιρούς φέρει σημαντικές διακρίσεις παγκοσμίως και αποτελούν μία υψηλού επιπέδου ομάδα ιστιοπλόων, την οποία μαζί με γνωστά ονόματα του εξωτερικού θα έχουμε την ευκαιρία να φιλοξενήσουμε στην πόλη μας. Παράλληλα το 2019 και πάντα εν όψει του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, η πόλη μας θα κληθεί να φιλοξενήσει μία σειρά αγώνων test-events, όπως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κλάσης και άλλους εισαγωγικούς αγώνες όπως και ιστιοπλοϊκές παράλληλες εκδηλώσεις.
Η πόλη μας με τη διοργάνωση αυτή έρχεται στο προσκήνιο των μεγάλων γεγονότων σε ένα άθλημα στο οποίο διαθέτει έναν από τους καλύτερους στίβους, με συνθήκες ιστιοπλοΐας ιδανικές, αμφιθεατρικούς και κυρίως, σε επίπεδο μετακινήσεων, βρίσκεται κοντά στην καρδιά της Ευρώπης.
Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών, αθόρυβα και με βάση το πολύ καλό στελεχιακό δυναμικό το οποίο διαθέτει, φιλοδοξεί με την αρωγή όλων να αναδείξει την πόλη μας ως ένα τόπο ιστιοπλοϊκού προορισμού και αθλητικού τουρισμού και όχι απλής διέλευσης πανελλαδικά αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
Πηγή: Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πάτρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου