This is Patra, Greece: Παράνομη στάθμευση παντού στην Πάτρα

30 Σεπτεμβρίου 2015

Παράνομη στάθμευση παντού στην Πάτρα

Οι δήμαρχοι αλλάζουν, οι κυβερνήσεις αλλάζουν, τα capital controls ήρθαν, αλλά η παράνομη στάθμευση στην Πάτρα είναι σταθερή εγγύηση. Ειδικά στους πεζόδρομους Ρήγα Φεραίου και Τριών Ναυάρχων, το φαινόμενο είναι μαζικό και διαρκές.

Αλλά και για το κυκλοφοριακό στο κέντρο τι λύση να δώσεις όταν έχεις ένα δρόμο με τέσσερις (4) λωρίδες και οι τρεις (3) είναι μπλοκαρισμένες από αυτοκίνητα που παρκάρουν όπου θέλουν. Φυσικά πεζοί, ΑμεΑ, ποδηλάτες, μαμάδες με καρότσια, γιαγιάδες με μπαστούνια να πάνε στην ευχή του θεού, αλλά όχι στο κέντρο.
Δυστυχώς είναι ένα από τα προβλήματα της πόλης που απαιτεί ρήξη με το κοινωνικό σύνολο (το οποίο δημιουργεί το πρόβλημα), κάτι που δεν έχει καμία διάθεση να κάνει ο κύριος Πελετίδης. Καλός, χρυσός σε άλλα προβλήματα, αλλά το κυκλοφοριακό δεν θα το λύσει, τουλάχιστον μην το χειροτερέψει.

ΥΓ. Για τους "καλοθελητές" των τοπικών sites, εμείς δεν έχουμε ποτέ χρησιμοποιήσει φωτογραφίες από το μαιευτήριο της Ρήγα Φεραίου, είναι το μοναδικό μέρος που κάποιος μπορεί να έχει ανάγκη, από την άλλη δεν βλέπουμε προθυμία να δείτε παράνομη στάθμευση έξω από μαγαζιά. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου