This is Patra, Greece: Αναγόρευση της Άλκης Ζέη σε Επίτιμη Διδάκτορα

9 Μαΐου 2015

Αναγόρευση της Άλκης Ζέη σε Επίτιμη Διδάκτορα

Η Άλκη Ζέη, η αγαπημένη και πολυβραβευμένη συγγραφέας των βιβλίων «Το Καπλάνι της Βιτρίνας», «Ο μεγάλος περίπατος του Πέτρου», «Ο Ψεύτης Παππούς» και τόσων άλλων αναγνωσμάτων για παιδιά και εφήβους, αλλά και των βιβλίων «Η αρραβωνιαστικιά του Αχιλλέα» και «Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο», η δημιουργός του Κλούβιου και του Μπαρμπα-Μυτούση στο κουκλοθέατρο, θα αναγορευτεί Επίτιμη Διδάκτορας της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, μετά από πρόταση του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΕΑΠΗ) την Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 και ώρα 12.00 το μεσημέρι στην Αίθουσα Τελετών. Την τιμώμενη θα παρουσιάσει ο επίκ. καθηγητής ΤΕΕΑΠΗ, Δ. Πολίτης. Σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε την τελετή και να ακούσετε τη διάλεξη της κ. Ζέη, με τίτλο: Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο… Έτσι ξεκίνησα!

Το αναλυτικό πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:


Προσφώνηση από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου Πατρών, Καθηγήτρια Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου.

Χαιρετισμός από τον Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών, Καθηγητή Χρήστο Α. Τερέζη

Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.), Καθηγητή Βασίλειο Ι. Κόμη.

Παρουσίαση της τιμώμενης από τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης και της Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η.) Δημήτριο Κ. Πολίτη

Αναγόρευση της κ. Άλκης Ζέη σε Επίτιμη Διδάκτορα της Σχολής Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών από τον Κοσμήτορα, Καθηγητή Χρήστο Α. Τερέζη.

Ανάγνωση του Τίτλου της Επιτίμου Διδάκτορος από την Πρύτανι του Πανεπιστημίου Πατρών.

Περιένδυση της τιμώμενης με την τήβεννο και επίδοση του μεταλλίου του Πανεπιστημίου Πατρών από την Πρύτανι στην τιμώμενη.

Ομιλία της τιμώμενης Συγγραφέως Άλκης Ζέη με τίτλο: «Με μολύβι φάμπερ νούμερο δύο… Έτσι ξεκίνησα!»

Δεξίωση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου