This is Patra, Greece: Ορεινός Αγώνας: Patra's Trail Race

28 Μαρτίου 2015

Ορεινός Αγώνας: Patra's Trail Race

Δυστυχώς ο αγώνας ακυρώθηκε, λόγω ενός τεχνικού προβλήματος στο χώρο εκκίνησης-τερματισμού.


Η εταιρεία αθλητικών ειδών PEARL IZUMI σε συνέχεια της σειράς ορεινών αγώνων που υποστηρίζει στα βουνά της Αττικής θα οργανώσει τη νέα χρονιά έναν ορεινό αγώνα στην Πάτρα όπου βρίσκεται η έδρα της αντιπροσωπείας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Απριλίου 2015 και ο χώρος εκκίνησης είναι οι εγκαταστάσεις της Αχάια Κλάους.
Το προφίλ της διαδρομής: 13,5 χιλιόμετρα μήκος με 770 μέτρα θετικής υψομετρικής διαφοράς. Το κόστος συμμετοχής είναι 10 ευρώ.

Ο αγώνας απευθύνεται σε όλους τους δρομείς ανεξαρτήτως επιπέδου αφού η απόσταση είναι σχετικά μικρή ενώ η τεχνική της δυσκολία είναι μέτρια ώστε να μην τρομάξει τους νεοεισερχόμενους στο χώρο. Αν δεν έχετε ανάλογη εμπειρία από αγώνες βουνού και αναρωτιέστε αν θα μπορέσετε να συμμετάσχετε, θα σας προτείναμε να έχετε ολοκληρώσει έστω και σε προπόνηση την απόσταση των 10 χλμ.

Για τους αρχάριους αθλητές θεωρείται ιδανική αφού μπορούν με ασφάλεια να πάρουν γεύση από αγώνα βουνού, σε μικρότερη όμως κλίμακα, ενώ οι πιο έμπειροι μπορούν να κάνουν μία δυνατή προπόνηση προετοιμασίας για τους μεγάλους αγώνες-στόχους της άνοιξης. .

Στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr θα ενημερωθείτε για τις τεχνικές λεπτομέρειες της διαδρομής, τους κανονισμούς και θα βρείτε τις οδηγίες για τη δήλωση συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου