This is Patra, Greece: Debatable - Διαδραστικό Workshop Eισαγωγής στο Δημόσιο Διάλογο και το Debate

11 Ιανουαρίου 2015

Debatable - Διαδραστικό Workshop Eισαγωγής στο Δημόσιο Διάλογο και το Debate

Η Ρητορική Εταιρεία Ελλάδος σας προσκαλεί σε ένα βιωματικό Workshop εισαγωγής στο Δημόσιο Διάλογο και το Debate. Με τη βοήθεια των έμπειρων συνεργατών της Εταιρείας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν μια πρώτη επαφή με το Debate και το Public Speaking μέσω μιας σειράς διαδραστικών παιχνιδιών, προκειμένου να κατανοήσουν την διαδικασία δόμησης ενός άρτιου επιχειρήματος και τη σημασία του εποικοδομητικού διαλόγου.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην Αγορά Αργύρη στις 19 Ιανουαρίου 2015 και ώρες 5.45 - 9.00 μ.μ.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν. Οι θέσεις συμμετοχής είναι περιορισμένες. Η κράτηση θέσης μέσω της φόρμας είναι απαραίτητη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η Ρητορική Εταιρεία είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία που έχει ως αντικείμενό της τη δημιουργία μιας κουλτούρας διαλόγου στην ελληνική κοινωνία. Οι βασικές της δράσεις περιλαμβάνουν την διοργάνωση και διεξαγωγή εκδηλώσεων για την προώθηση της ρητορικής τέχνης. Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνει σεμινάρια σχετικά με την τέχνη της ρητορικής και το debate, εθνικά και διεθνή πρωταθλήματα για μαθητές και φοιτητές και προγράμματα που χρησιμοποιούν το δημόσιο διάλογο για κοινωνικούς σκοπούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου