This is Patra, Greece: Αγώνας 10χλμ ανωμάλου δρόμου στο δάσος Καλογριάς

28 Ιανουαρίου 2015

Αγώνας 10χλμ ανωμάλου δρόμου στο δάσος Καλογριάς

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πάτρας ανακοινώνει τον αγώνα 10000μ ανωμάλου δρόμου στο δάσος Καλογριάς, σε συνδιοργάνωση με τον ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Βορείου Πελοποννήσουτην Κυριακή  1 Φεβρουαρίου.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του περιφερειακού διασυλλογικού πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου στις 12.00 το μεσημέρι. Ο αγώνας αυτός αποτελεί μία πρώτης τάξης ευκαιρία για όλα τους δρομείς της πόλης μας, να παρακολουθήσουν από κοντά και όλους τους νέους αθλητές αποστάσεων της πόλης μας, του Αιγίου, αλλά και το νομού Ηλείας και νήσων Ιονίου και την ευκαιρία να γνωρίσουν και τα νέα παιδιά το νόημα και των μήνυμα των αγώνων αυτών.

Τεχνικές πληροφορίες:
Ο αγώνας είναι ανοιχτός στο κοινό άνδρες και γυναίκες.  
Η συμμετοχή στον αγώνα είναι χωρίς κόστος.
Ο κάθε συμμετέχοντας θα μπορεί να εγγραφεί στις λίστες του αγώνα μέχρι και 15' πριν την εκκίνηση.
Δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός.
Ο κάθε αθλούμενος θα υπογράφει προσωπική υπεύθυνη δήλωση για την κατάσταση της υγείας του.
Υπάρχει πρόβλεψη για ιατρικό προσωπικό καθώς και για νοσοκομειακό και πρώτες βοήθειες.
Ο αγώνας πραγματοποιείται σε χωμάτινη επιφάνεια και σε μία κυκλική διαδρομή 2000μ. Κάθε αθλούμενος θα διανύσει 5 φορές τη διαδρομή μέχρι να τερματίσει.
Ο ΣΕΓΑΣ θα παρέχει επίσημους κριτές και χρονομέτρηση χειρός
Θα υπάρχει τροφοδοσία νερού κατά τη διάρκεια του αγώνα καθώς και μετά το τέλος γεύμα αποκαταστασης.
Θα υπάρξουν νικητές μόνο για τη γενική κατηγορία ανδρών και γυναικών.


Πληροφορίες πρόσβασης:
Ο αγώνας πραγματοποιείται μέσα στο δάσος της καλογριάς, στην είσοδο που βρίσκεται το μεγάλο κιόσκι. Εφόσον η προσέγγιση γίνει απο την Παλαιά Εθνική οδό, ο αθλούμενος οδηγούμενος προς το δρόμο που οδηγεί στη παραλία στρίβει στο γεφυράκι της διασταύρωσης (που οδηγεί προς την παραλία αριστερά) και μετά από 400μ βρίσκει στο δεξί του χέρι το κιόσκι. Εφόσον μπεί από τη Νεα Εθνική Οδό και προσέγγιση γίνει από το χωριό του Λάππα τότε οδηγούμενος προς τη παραλία θα βρει το κιόσκι (και παρκαρισμένα αυτοκίνητα επί του δρόμου υποχρεωτικά, καθώς απαγορεύεται η είσοδος μέσα στο δάσος) στο αριστερό χέρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου