This is Patra, Greece: "Startups στην Πάτρα: Ζουν εδώ, αναπτύσσονται παγκόσμια. Οφέλη και προκλήσεις στη σχέση τους με την τοπική κοινωνία"

7 Νοεμβρίου 2014

"Startups στην Πάτρα: Ζουν εδώ, αναπτύσσονται παγκόσμια. Οφέλη και προκλήσεις στη σχέση τους με την τοπική κοινωνία"

Στο πλαίσιο του 17ου Forum Ανάπτυξης, ως ομάδα των ID-GC Πάτρας θα μιλήσουμε τόσο για το οικοσύστημα των startups στην περιοχή μας, όσο και για τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία ανταποκρίνεται ή όχι στα αιτήματα των νέων επιχειρηματιών. Τη δουλειά τους και τις θέσεις τους σε αυτό το ζήτημα θα παρουσιάσουν οι:
- Αλέξανδρος Τσιλφίδης, ιδρυτής και CEO της accusonus της οποίας το προϊόν Drumatom χρησιμοποιούν οι παραγωγοί της Shakira και των Coldplay
- Ignatios Fotiou, Μηχανολόγος & Αεροναυπηγός Μηχανικός και Διευθυντής της Tobea με το προϊόν SEATRAC, το παγκόσμια μοναδικό σύστημα πρόσβασης ΑΜΕΑ στη θάλασσα
- Vasilis Georgitzikis CEO & Lead Developer της codebender.cc και ιδρυτικό μέλος του συνεργατικού χώρου P-Space
Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και τα startups και στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων όπως το Επιμελητήριο Αχαϊας, Region Western Greece, ο Ελληνικός Σύνδεσμος Νέων Επιχειρηματιών Δυτικής Ελλάδας και ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ.
Την εκδήλωση συντονίζει ο Christos Syrimpeis, Ραδιοφωνικός Παραγωγός και συμπαρουσιαστής της εκπομπής για θέματα επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και επιστημονικής έρευνας Why Not? on Sto Kokkino Patras.


Περισσότερα στο facebook event της εκδήλωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου