This is Patra, Greece: Είναι αλαζόνες, υπερόπτες, συκοφάντες και επικίνδυνοι για τον τόπο

15 Οκτωβρίου 2014

Είναι αλαζόνες, υπερόπτες, συκοφάντες και επικίνδυνοι για τον τόπο

Ο τίτλος ανήκει στο τελευταίο άρθρο - τοποθέτηση του βουλευτή Αχαΐας της Ν.Δ. Θανάση Νταβλούρου. Ο αντάρτης βουλευτής, ο μοναδικός βουλευτής ΝΔ στην Αχαΐα πλέον, έχει πολλούς λόγους να είναι τόσο επιθετικός. Πρώτον βλέπει τη ΝΔ να έρχεται δεύτερη στις δημοσκοπήσεις και εκτός αυτού βλέπει σοβαρότερους πολιτικούς αντιπάλους, όπως ο Ανδρέας Κατσανιώτης, να διεκδικούν την έδρα στην Αχαΐα, άρα δύσκολα θα τον ξαναδούμε στα έδρανα της βουλής. Κρίμα γιατί μας διασκεδάζε με τα πομπώδη άρθρα του και τις αντρίκιες αρνήσεις του (στα λόγια).
Χρειάζεται να σχολιάσουμε το άρθρο του; Θα παραθέσουμε το καλύτερο κομμάτι, όπου με εκφράσεις που έχει συνηθίσει στα καφενεία της Ερμού προσπαθεί να αρθρώσει πολιτικό λόγο. Ο βουλευτής παραδέχεται οτι δεν είμαστε «μια κανονική χώρα» (και για αυτό προφανώς φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ) και χρειάζεται «αίμα, δάκρυα και πόνος νυχθημερόν». Αλλά που να τα γνωρίζουν αυτά οι Σκουρλέτηδες και οι Λαφαζάνηδες που δεν ξέρουν πόσα απίδια χωράει ο σάκος; Εδώ δεν μπορούν να διαχειριστούν έναν ραδιοφωνικό σταθμό, σε αντίθεση με τα οικονομικά της Ν.Δ. που είναι πεντακάθαρα και τακτοποιημένα.

«Αγνοούν, ωστόσο, ότι η διακυβέρνηση της πατρίδας μας αυτές τις δύσκολες στιγμές συνεπάγεται αίμα, δάκρυα και πόνο, σκληρή και εντατική δουλειά νυχθημερόν για να ξαναγίνουμε μια κανονική χώρα.
Με άλλα λόγια, αγνοούν πόσα απίδια χωράει ο σάκος, και γι’ αυτό λειτουργούν σαν νεόπλουτοι της πολιτικής. Είναι αλαζόνες, υπερόπτες, ανεύθυνοι και επικίνδυνοι για τον τόπο. 

Ουαί και αλίμονο για τον ελληνικό λαό, που τον αντιμετωπίζουν όπως οι ξένοι τους αυτόχθονες ιθαγενείς με τα καθρεφτάκια μοιράζοντας του φρούδες υποσχέσεις, εάν οι Σκουρλέτηδες, οι Λαφαζάνηδες και οι Στρατούληδες αναλάβουν τη διακυβέρνηση της χώρας.
Ουαί και αλίμονο για την πατρίδα μας εάν ο ΣΥΡΙΖΑ, που δεν είναι ικανός να διαχειριστεί ούτε τον ραδιοφωνικό σταθμό του και τον χρεοκόπησε, γίνει κυβέρνηση.
»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου