This is Patra, Greece: 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στην Πάτρα

15 Οκτωβρίου 2014

5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας στην Πάτρα


5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας. Συμβουλευτική Ψυχολογία: σύγχρονες τάσεις, μελλοντικοί προσανατολισμοί

Ο Κλάδος Συμβουλευτικής Ψυχολογίας (ΣυΨ) της Ελληνικής Ψυχολογικής Εταιρείας (ΕΛΨΕ), σε συνεργασία με το Π.Τ.Δ.Ε., το Τ.Ε.Ε.Α.Π.Η. του Πανεπιστημίου Πατρών και το Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Ψυχολογίας, Συμβουλευτικής & Έρευνας του Π.Τ.Δ.Ε. Ιωαννίνων, διοργανώνουν το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συμβουλευτικής Ψυχολογίας.

Στο πλαίσιο των ραγδαίων κοινωνικοοικονομικών εξελίξεων με την έναρξη του 21ού αιώνα λόγω ανάδυσης νέων κοινωνικών προβλημάτων και της ανάγκης εγκαθίδρυσης νέων υπηρεσιών ή επανασχεδιασμού των υφιστάμενων, η Συμβουλευτική Ψυχολογία είναι ανάγκη να βρίσκεται υπό συνεχή επανακαθορισμό σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Είναι υποχρεωμένη να αντιμετωπίσει τα αναδυόμενα νέα κοινωνικοοικονομικά φαινόμενα και τα συνακόλουθα προβλήματα που αφορούν διάφορες κοινωνικές ομάδες αποβάλλοντας τον πειρασμό της βεβαιότητας δοκιμασμένων μεθόδων. Μια τέτοια προσέγγιση ωθεί θεωρητικούς και επαγγελματίες σε μια εποχή της αβεβαιότητας και της κοινωνικής διακινδύνευσης να εμμένουν σε διάφορες πεποιθήσεις, ακόμη και αν αυτές υπό τον έλεγχο της σχέσης τους με την πραγματικότητα αποδεικνύονται δυσλειτουργικές .

Διοργάνωση Συνεδρίου:
SYMVOLI | Conference & Cultural Management
T. 2310 433099 | F. 2310 433599
E. cpsychology2014@symvoli.gr
W. www.counsellingpsychology2014.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου