This is Patra, Greece: Χαιρετισμός Πρυτάνεως Πανεπιστημίου Πατρών κ. Β. Κυριαζοπούλου

1 Σεπτεμβρίου 2014

Χαιρετισμός Πρυτάνεως Πανεπιστημίου Πατρών κ. Β. Κυριαζοπούλου

Σήμερα 1η Σεπτεμβρίου 2014 ανέλαβε επίσημα καθήκοντα Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών η κυρία Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και απεύθυνε τον κάτωθι χαιρετισμό στην πανεπιστημιακή κοινότητα. Η κυρία Κυριαζοπούλου είναι η μοναδική γυναίκα εν ενεργεία πρύτανης σε ελληνικό ΑΕΙ και η πρώτη γυναίκα πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΥΤΑΝΕΩΣ
Αγαπητά μέλη της  Πανεπιστημιακής Κοινότητας,
Αναλαμβάνουμε την διαχείριση της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πατρών, στηριζόμενοι στη συνεργασία και την κριτική σας.
Πιστεύουμε ότι θα έχουμε τη Γαλήνη να ζήσουμε με τα προβλήματα που δεν μπορούμε να λύσουμε, τη Δύναμη να λύσουμε όσα μπορούμε και τη Σοφία να
τα ξεχωρίζουμε. Διεκδίκησα την ψήφο σας επειδή πιστεύω πως μπορώ να αλλάξω πράγματα και δεδομένα.
Γι’ αυτό χρειάζονται συλλογικές αποφάσεις και παρεμβάσεις. Απευθυνόμαστε σε όλους και ζητάμε συμμετοχή στις διαδικασίες, με προτάσεις και καλοπροαίρετη εποικοδομητική κριτική. Η Διοίκηση χωρίς αποκλεισμούς αλλά με ισότητα, με εντιμότητα, με ειλικρίνεια, με παροχές ευκαιριών στους νέους συναδέλφους, με Λογοδοσία και Απολογισμό στη Πανεπιστημιακή Κοινότητα και στη Σύγκλητο και συνεργασία με το Συμβούλιο Ιδρύματος, μπορεί να σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για το Πανεπιστήμιό μας. Δώστε μας τη δυνατότητα να αποδείξουμε ότι η απλή ορθή λογική έχει θέση στη σημερινή συγκυρία. Ευχόμαστε καλή Ακαδημαϊκή Χρονιά σε όλους μας. Στις 15/9/2014, έχει προγραμματιστεί η επίσημη παράδοση παραλαβή της Πρυτανείας,στην αίθουσα Τελετών.
Η Πρύτανις
Βενετσάνα Κυριαζοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου