This is Patra, Greece: Ορισμός Αναπληρωτών Πρυτάνεων Πανεπιστημίου Πατρών

10 Σεπτεμβρίου 2014

Ορισμός Αναπληρωτών Πρυτάνεων Πανεπιστημίου Πατρών

Ορισμός Αναπληρωτών Πρυτάνεων Πανεπιστημίου Πατρών

Ο κ. Νικόλαος Καραμάνος, Καθηγητής του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως Αναπληρωτής Πρυτάνεως Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων.

Ο κ. Δημοσθένης Πολύζος, Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, ως Αναπληρωτής Πρυτάνεως Έρευνας και Ανάπτυξης.

Ο κ. Δημήτριος Ψαλτόπουλος, Καθηγητής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών
της Σχολής Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών, ως Αναπληρωτής Πρυτάνεως Οικονομικών Υποθέσεων.

Ο κ. Γεώργιος Αγγελόπουλος, Καθηγητής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, ως Αναπληρωτής Πρυτάνεως Υποδομών και Αειφορίας.

Ο κ. Χρήστος Παναγιωτακόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, ως Αναπληρωτής Πρυτάνεως Πληροφοριακών Συστημάτων και Δικτύων.

Σε περίπτωση που η Πρύτανις ελλείπει, απουσιάζει ή κωλύεται αναπληρώνεται κατά σειρά από τον Αναπληρωτή Πρυτάνεως Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων, τον Αναπληρωτή Πρυτάνεως Έρευνας και Ανάπτυξης, τον Αναπληρωτή Πρυτάνεως Οικονομικών Υποθέσεων, τον Αναπληρωτή Πρυτάνεως Υποδομών και Αειφορίας και τον Αναπληρωτή Πρυτάνεως Πληροφοριακών Συστημάτων και Δικτύων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου