This is Patra, Greece: Ο Παύλος ζει! Αντιφασιστικό συλλαλητήριο 18 Σεπτέμβρη στην Πάτρα

1 Σεπτεμβρίου 2014

Ο Παύλος ζει! Αντιφασιστικό συλλαλητήριο 18 Σεπτέμβρη στην Πάτρα

«Πραγματοποιήθηκε μαζική σύσκεψη σωματείων, φορέων, συλλογικοτήτων και της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και την Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ). Η μεγάλη συμμετοχή συνδικαλιστών και αγωνιστών του αντιρατσιστικού-αντιφασιστικού κινήματος αντανακλά την διάθεση που υπάρχει στην πλειοψηφία του κόσμου να συνεχίσει τη μάχη για να δικαιωθούν οι εργάτες γης της Μανωλάδας.
Η πλούσια συζήτηση ανέδειξε την αναγκαιότητα μιας μεγάλης καμπάνιας ενάντια σε αφεντικά, δικαστές και κυβέρνηση με στόχο την επανάληψη της δίκης, την παραδειγματική τιμωρία του Βαγγελάτου και των μπράβων του, την πληρωμή των δεδουλευμένων των εργατών γης της Μανωλάδας και την νομιμοποίηση όλων των μεταναστών.
Η κορύφωση αυτής της καμπάνιας, θα είναι ένα παμπελοποννησιακό συλλαλητήριο στις 18 Σεπτέμβρη στην Πάτρα στην συμπλήρωση ενός χρόνου από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τα τάγματα εφόδου της Χρυσής Αυγής, δυναμώνοντας παράλληλα τη δράση του αντιφασιστικού κινήματος απαιτώντας να πουν φυλακή οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής και να πέσει η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζελων.

Καλούμε φοιτητικούς συλλόγους, συνδικάτα, σχολεία, τη δημοτική αρχή, αντιφασιστικές-αντιρατσιστικές οργανώσεις, κινήσεις, φορείς, συλλογικότητες, όλη την αριστερά και κάθε δημοκρατικό πολίτη να στηρίξει αυτή την καμπάνια συμμετέχοντας ενεργά στο συλλαλητήριο στις 18/9 και προσφέροντας έμπρακτα τη συμπαράσταση τους στους εργάτες γης της Μανωλάδας.
Πρώτος σταθμός σε αυτή την καμπάνια είναι η συμμετοχή μας στο μεγάλο συλλαλητήριο στη Θεσσαλονίκη στη ΔΕΘ στις 6 Σεπτέμβρη, μαζί με τους εργάτες γης της Μανωλάδας και όλους τους χώρους που αντιστέκονται για να απαιτήσουμε την νίκη όλων των εργατών, ντόπιων και μεταναστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου