This is Patra, Greece: Δωρεάν Φροντιστήρια για παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών στην Πάτρα

16 Αυγούστου 2014

Δωρεάν Φροντιστήρια για παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών στην Πάτρα

Από την Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014, ξεκινούν στην Πάτρα οι αιτήσεις για το «Πρόγραμμα Δωρεάν Φροντιστήρια για παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών». Σκοπός είναι να βοηθηθούν όσα παιδιά ανήκουν σε οικογένειες της πόλης, με οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα, αλλά έχουν θέληση για μόρφωση και πρόοδο. Το πρόγραμμα στηρίζεται στη συμβολή του συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών Νομού Αχαΐας, οι οποίοι αφιλοκερδώς δέχονται παιδιά οικονομικά αδύναμων οικογενειών στα φροντιστήριά τους. Τα Φροντιστήρια που συμμετέχουν δεν έχουν καμία οικονομική απολαβή, ενώ ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρέων καλύπτει την αγορά των ξενόγλωσσων βιβλίων, όσων παιδιών εξυπηρετούνται από το Πρόγραμμα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα γραφεία του Κοινωνικού Οργανισμού – Γούναρη 76 στο Ισόγειο
, 09:00-13:00 στον Επαμεινώνδα Σταμάτη από τη Δευτέρα 18 Αυγούστου έως την Παρασκευή 5 Σεπτέμβρη 2014 –τηλ επικοινωνίας 2610390986.
Παράλληλα οι ιδιοκτήτες φροντιστηρίων που θέλουν να ενημερωθούν ή να δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα, μπορούν να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη του προγράμματος κυρία Βάλια Αλεξανδρίδη στο τηλέφωνο 2610311561.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου