This is Patra, Greece: 3ο Kitesurf Festival στο Δρέπανο Αχαΐας

2 Ιουλίου 2014

3ο Kitesurf Festival στο Δρέπανο Αχαΐας

Το 3ο Κitesurf Festival έρχεται και αυτή τη χρονιά, γεμάτο αγώνες επίδειξης, θέαμα, πολλές θαλάσσιες δραστηριότητες για αθλητές και επισκέπτες, full μουσική και εκπλήξεις!
Φέτος και για πρώτη φορά, εκτός από τους αθλητικούς αγώνες, το πρόγραμμα θα είναι γεμάτο με παράπλευρες εκδηλώσεις και για τον κόσμο που ενδιαφέρεται να γνωρίσει το kitesurf και τα υπόλοιπα θαλάσσια αθλήματα σανίδας.
Εκπαιδευτές και αθλητές θα παρουσιάσουν τα αθλήματα του kitesurf, του windsurf και του SUP (Stand Up Paddle Board) ενώ παράλληλα θα υπάρχει και διαθέσιμος εξοπλισμός για το κοινό για να δοκιμάσει αυτά τα υπέροχα αθλήματα!
Οι εθελοντές του «Χάρισε Ζωή – ΚΕΔΜΟΠ» θα βρίσκονται επίσης εκεί προκειμένου να ενημερώσουν και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό για εθελοντική δωρεά μυελού των οστών!
Το Σάββατο το βράδυ ο νυχτερινός αγώνας δρόμου «Από Φάρο σε ...Φάρο» του Πολεμικού Ναυτικού, με αφετηρία το Φάρο του λιμανιού της Ναυπάκτου, θα καταλήξει στο Φάρο του Δρεπάνου, όπου θα γίνει ο τερματισμός και οι απονομές! Κόσμος και αθλητές από δύο διαφορετικά αθλήματα ενώνονται σε μια παραλία για μια γιορτή για τον αθλητισμό!
Φυσικά δεν θα λείπουν οι εκπλήξεις, διαγωνισμοί για όλο τον κόσμο που θα έρθει στο φεστιβάλ, ενώ dj sets θα συνοδεύουν και τις δύο μέρες του festival!
Τη διοργάνωση έχει αναλάβει το Αθλητικό Σωματείο Διενέργειας Αθλήματος Αετοσανίδας (kitesurf) Ακρωτηρίου Δρεπάνου – «Cape Drepano» που για ακόμα μια φορά, με αυτή τη διοργάνωση αναδεικνύει και στηρίζει ένα Πανευρωπαϊκό Ναυταθλητικό προορισμό για τα θαλάσσια board sports – το Δρέπανο Αχαΐας.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Σάββατο 12 Ιουλίου 

11:00 Έναρξη Φεστιβάλ
11:15 Ανακοίνωση Προγράμματος πρώτης ημέρας
11:30 Εγγραφή Αθλητών
12:00 Warm up αθλητών
13:00 Κλήρωση Αθλητών και Έναρξη Αγώνων
19:30 Λήξη Αγώνων πρώτης ημέρας
20:00 Beach BBQ Party

Κυριακή 13 Ιουλίου 

11:00 Έναρξη Φεστιβάλ
11:15 Ανακοίνωση Προγράμματος δεύτερης ημέρας
11:30 Warm up αθλητών
13:00 Έναρξη αγώνων
19:30 Λήξη Αγώνων/Απονομές Βραβείων

Σάββατο & Κυριακή 

SUP Hands On από 12:00 έως 18:00
Water Boardsports introduction από 14:00 έως 16:00
  
Beach BBQ Party Σάββατο από τις 20:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου