This is Patra, Greece: «Φαύστα» του Μπόστ από την Θεατρική Ομάδα Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πατρών

1 Μαΐου 2014

«Φαύστα» του Μπόστ από την Θεατρική Ομάδα Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πατρών

Την Παρασκευή και το Σάββατο 2 και 3 Μαΐου στις 9.15 το βράδυ στο Θεατράκι «Μελίνα Μερκούρη» στο κτίριο Βιολογίας η Θεατρική Ομάδα Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πατρών Θ.Ο.Ε.Π.Π. ανεβάζει και πάλι το κωμικό θρίλερ «Φαύστα» του Μπόστ. Η είσοδος είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Ο επί σειρά ετών συνεργάτης της ομάδας Διονύσης Βούλτσος, ευθύνεται για την σκηνοθεσία του έργου. Την μουσική της παράστασης υπογράφει ο Γιώργος Δίπλας, ενώ τους φωτισμούς ανέλαβε ο Νίκος Σωτηρόπουλος. Το σκηνικό χώρο χρεώθηκαν ο Μανώλης Στεφανουδάκης και ο Χαράλαμπος Κατραβάς. Όλη η ομάδα, τέλος, ανακάτεψε ξένες ντουλάπες, για να βρει κοστούμια.
Εμφανίζονται, κατά σειράν, επί σκηνής και πασχίζουν να ερμηνεύσουν τους ρόλους οι ηθοποιοί: Μάσιγκα Παπαϊωάννου, Μαριετίνα Βαρβαρίγου, Σπυριδούλα Θεοτοκάτου, Ανδρέας Τερζής, Κίρα Μουμλάντζε, Χαράλαμπος Κατραβάς, Κική Κουβαρά και Βασίλης Παπαδόπουλος.
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ο σκηνοθέτης είχε τη φαεινή ιδέα να ενσωματώσει στη δράση και ένα χορό από γάτες...Τη γατοσύναξη, λοιπόν, απαρτίζουν οι: Χρήστος Παπαμέτης, Δημήτρης Ραφτόπουλος, Μανώλης Στεφανουδάκης, Κίρα Μουμλάντζε, Ανδριάνα Γεωργίου, Γωγώ Τζιώρα και Βασίλης Παπαδόπουλος. «Άστα, κλαύστα» επικρατεί και στις κονσόλες: Με την Αναστασία Ντρίζη στα φώτα και την Καλλιρρόη Τσώκου στον ήχο. Την αφίσα της παράστασης μουντζούρωσε ο Γιώργος Ζαφείρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου