This is Patra, Greece: Ηλεκτρονικό Βήμα Διαλόγου στο Πανεπιστήμιο Πατρών

19 Μαρτίου 2014

Ηλεκτρονικό Βήμα Διαλόγου στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Την Παρασκευή 21/03/2014 θα αρχίσει η λειτουργία του Ηλεκτρονικού Βήματος Διαλόγου στο Πανεπιστήμιο Πατρών, σύμφωνα με την απόφαση της Συγκλήτου στη συνεδρίαση 18/23-01-2014.
Η συμμετοχή στην λίστα είναι προαιρετική, η εγγραφή/διαγραφή σε αυτή θα γίνεται μέσω της εφαρμογής https://mussa.upnet.gr/user και τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, πλην των προπτυχιακών φοιτητών, θα έχουν δυνατότητα ελεύθερης αποστολής μηνυμάτων σε αυτήν. Η αποστολή επισυναπτόμενων αρχείων στη λίστα tovima@upatras.gr θα γίνεται με χρήση της υπηρεσίας Pithos+ του ΕΔΕΤ (https://pithos.okeanos.grnet.gr) χωρίς περιορισμούς ως προς το μέγεθος του αρχείου.
Παράλληλα διατηρείται η λειτουργία της λίστας announcements με αυστηρή όμως χρήση από τη διοίκηση (Συμβούλιο, Πρύτανης και αναπληρωτές του, Σύγκλητος, Κοσμητείες, Πρόεδροι Τμημάτων, Διευθυντές διοικητικών μονάδων), στην οποία η συμμετοχή είναι υποχρεωτική αφού αποτελεί θεσμικό μέσο επικοινωνίας της διοίκησης με τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας (βλ. σχετικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του κ. Πρύτανη της 28/02/2014, http://patreas.upatras.gr/announces/message/20140228.144448.e5820cbf.el....).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου