This is Patra, Greece: Εξαγώγιμα προϊόντα της Πάτρας

31 Μαρτίου 2014

Εξαγώγιμα προϊόντα της Πάτρας

Όλα τα εξαγώγιμα προϊόντα της Πάτρας σε ένα σύντομο βίντεο. Caravel, Loux, κάγκουρες, οδηγοί που στήνουν αμάξια στην Κανελλοπούλου, καμμένα λάστιχα στην πλατεία, οδήγηση μηχανής χωρίς κράνος και αυτοκινήτου χωρίς ζώνη.
Οι δημιουργοί του βίντεο αναφέρουν ρητά «Το κλιπ γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στους δρόμους της Πάτρας (με τις σχετικές άδειες της Αστυνομίας)». Παρόλα αυτά το βίντεο δείχνει πλήθος παραβάσεων και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πώς προωθεί την Πάτρα.
Στα θετικά τέτοιων κινήσεων είναι πως μάλλον απομακρύνεται το ενδεχόμενο δημιουργίας πίστας Formula1 στην Πάτρα, άρα οι κάγκουρες δεν θα αυξηθούν εκθετικά. Πάντως συγχαρητήρια στις τοπικές επιχειρήσεις και αρχές που προωθούν αγνές μορφές αθλητισμού που οδηγούν τα παιδιά στον σωστό δρόμο. Μετά κλαίμε για τους άδικους θανάτους στην άσφαλτο.

Τα ίδια μέσα που διαφημίζουν το "πρωτότυπο και εντυπωσιακό" αυτό βίντεο έχουν μεγάλους δακρύβρεχτους τίτλους για την κατά 175% αύξηση των θανάτων από τροχαία τον Ιανουάριο στην Δυτική Ελλάδα. Συγκεκριμένα στην Δυτική Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2014 έχασαν την ζωή τους στην άσφαλτο 11 συμπολίτες. Τέσσερις στην Αχαία, τέσσερις στην Ηλεία και τρεις στην Αιτωλοακαρνανία, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής. Μάλλον πήγαιναν για βεντέτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου