This is Patra, Greece: ΕΠΣ Αχαϊας: Υποβολή αιτήσεων νέων υποψηφίων διαιτητών 4ης κατηγορίας και νέων υποψηφίων βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας

16 Ιουλίου 2013

ΕΠΣ Αχαϊας: Υποβολή αιτήσεων νέων υποψηφίων διαιτητών 4ης κατηγορίας και νέων υποψηφίων βοηθών διαιτητών 3ης κατηγορίας

Οι νέοι υποψήφιοι διαιτητές 4ης κατηγορίας και οι νέοι υποψήφιοι βοηθοί διαιτητές 3ης κατηγορίας οι οποίοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα μονοήμερα σεμινάρια προεπιλογής (γραπτές εξετάσεις και αγωνιστικές δοκιμασίες) θα πρέπει να γνωρίζουν ότι:

1. Κάθε υποψήφιος που θα υποβάλλει αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις θα πρέπει να διαθέτει τα τυπικά προσόντα που αναφέρονται στον Κανονισμό Διαιτησίας της Ε.Π.Ο. 2013 (3ης Κατηγορίας Βοηθοί, Άρθρο 32, παρ.2, σελ.25 ΚΑΙ 4ης Κατηγορίας Διαιτητές, Άρθρο 28, παρ.1, σελ.23)

2. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται αποκλειστικά στην Ε.Π.Ο., fax 2109359666 έως και τις 20/7/2013.

3. Αιτήσεις που θα υποβληθούν πέραν της προκαθορισμένης ημερομηνίας δεν θα γίνονται αποδεκτές.

Σημειώσεις:
1. Αιτήσεις για τους υποψηφίους θα βρίσκονται στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Αχαϊας.
2. Κάθε υποψήφιος οφείλει να κοινοποιήσει την αίτηση συμμετοχής του στο σεμινάριο προεπιλογής Ε.Π.Ο., στο Τοπικό Όργανο Διαιτησίας.

Εξεταστέα ύλη σεμιναρίων 

Ιατρικές εξετάσεις-Ποινικό μητρώο
Οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές που θα συμμετάσχουν στα σεμινάρια προεπιλογής, οφείλουν να προσκομίσουν πρόσφατο τεστ κοπώσεως και υπέρηχο καρδιάς από Δημόσιο Νοσοκομείο ή ιδιώτη ιατρό με τις σχετικές γνωματεύσεις.  Επίσης θα πρέπει να προσκομίσουν αντίγραφο ποινικού μητρώου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου