This is Patra, Greece: Επιτροπή παρακολούθησης προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων

22 Ιουλίου 2013

Επιτροπή παρακολούθησης προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων

Ο Δήμος Πατρέων αποφασίζει την συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής παρακολούθησης του προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων. Η επιτροπή αποτελείται από:
 
τον κτηνίατρο της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της
Π.Ε. Αχαΐας κ. Φαρλόπουλο Σπυρίδωνα με αναπληρωτή τον κτηνίατρο κ. Ντούκα Βασίλειο,
τον Πρόεδρο του 1ου Κυνηγετικού Συλλόγου Πατρών κ. Παπανδρέου Κωνσταντίνου, με αναπληρωτή τον Γ.Γ. του Συλλόγου κ. Παναγόπουλο Δημήτριo,
τον Δημοτικό Υπάλληλο ΠΕ Περιβαλλοντολόγων της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος
Ενέργειας και Πρασίνου κ. Κωτσόπουλο Χρήστο με αναπληρωτή τον
Προϊστάμενο του Τμήματος ΠΕ Χημικών Μηχανικών κ. Παπαευθυμίου
Παναγιώτη,
τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου στήριξης του Σταθμού Μέριμνας Ζώων του
Πανεπιστημίου Πατρών
καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών κ. Λυμπερόπουλο Δημήτριο με αναπληρωτή τον Γραμματέα του Συλλόγου κ. Ψαριανό Κωνσταντίνο καθηγητή Πανεπιστημίου Πατρών,
τον Ταμία του Αχαϊκού Συλλόγου για την Μέριμνα των Ζώων κ. Καράμπαλη
Δημήτριο
με αναπληρώτριά την Αντιπρόεδρο του Συλλόγου κ. Σταυροπούλου
Όλγα.

Η ανωτέρω επιτροπή παρακολουθεί το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ζώων συντροφιάς και αποφασίζει για την επικινδυνότητα ενός ζώου συντροφιάς σύμφωνα με τον ορισμό της παραγράφου στ ́ του άρθρου 1 του Ν.4039/2012 και παράλληλα αντιμετωπίζει τα προβλήματα που προκύπτουν κατά την διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Θα πρέπει να εκφράσουμε τις επιφυλάξεις μας ως προς την σύσταση της επιτροπής, καθώς εκτός από τον κτηνίατρο της Π.Ε. Αχαίας, είναι δύσκολο να έχουν τεκμηριωμένη άποψη για την επικινδυνότητα ενός ζώου συντροφιάς καθηγητές Χημικών Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, μέλη Κυνηγετικών Συλλόγων και Περιβαντολλόγοι. Δεν αμφισβητούμε τις γνώσεις και την εξειδίκευση των συγκεκριμένων μελών της επιτροπής αλλά θα προτιμούσαμε μέλη που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σχετικά με ζώα συντροφιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου