This is Patra, Greece: Μπαράζ βλακείας καιροσκόπων...

9 Ιουλίου 2012

Μπαράζ βλακείας καιροσκόπων...

Τον τελευταίο καιρό ανάμεσα στις φωτογραφίες από "celebrities" και τις γκρίζες διαφημίσεις για μέντιουμ οι πατρινοί "δημοσιογράφοι" έχουν αρχίσει ιερό αγώνα υπέρ του διπλοπαρκαρίσματος.
Δημοσιεύματα όπως αυτό κατηγορούν την δημοτική αρχή για ένα από τα λίγα θετικά που μπορεί να της καταλογίσει κάποιος, την προσπάθεια τήρησης των νόμων και του Κ.Ο.Κ.

Οι έμποροι της Πάτρας, συνεχίζοντας την κοντόφθαλμη πολιτική τους, παρακαλάνε και τελευταία επιτίθενται στον δήμο και την δημοτική αστυνομία για να κάνει τα στραβά μάτια σε παρανομίες.
Οι βλάκες καιροσκόποι δεν έχουν αντιληφθεί πως ένα πιο ήρεμο κέντρο χωρίς αυτοκίνητα, κίνηση, διπλοπαρκαρίσματα, πεζοδρόμια χωρίς μηχανάκια, θα είναι πιο ελκυστικό στους πελάτες και προτιμούν τον πελάτη που θα κατέβει βιαστικός με το αυτοκίνητό του στο κέντρο να διπλοπαρκάρει για "πέντε λεπτά φιλαράκο" και να κάνει γρήγορα τις αγορές του.. 

Τελευταίο περιστατικό αυτό που περιγράφεται στο άρθρο όπου ο επιχειρηματίας κάνει υποδείξεις στην δημοτική αστυνομία γιατί κάνει την δουλειά της. Φυσικά εάν έξω από το κατάστημα του κυρίου υπήρχαν πλανόδιοι, ο ίδιος θα εγκαλούσε την δημοτική αστυνομία να εφαρμόσει το νόμο.

Δύο μέτρα και δύο σταθμά αλλά η ίδια απαράλλαχτη βλακεία κύριοι..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου