This is Patra, Greece: Αλήτες και Ρουφιάνοι αλλά όχι δημοσιογράφοι

7 Δεκεμβρίου 2011

Αλήτες και Ρουφιάνοι αλλά όχι δημοσιογράφοι

Πηγή δεν αναφέρουμε; Ποιός είναι ο φωτογράφος;

Κώδικας Δεοντολογίας..

Κώδικας Δεοντολογίας..
Δυστυχώς για την πόλη της Πάτρας τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης έχουν αρχίσει ένα ιντερνετικό αγώνα που δεν έχει όρια και ηθικούς φραγμούς. Για μερικά κλικ παραβιάζεται όποια δεοντολογία ή ηθική που με τόσο ψεύτικα λόγια παρουσιάζουν οι "δημοσιογράφοι" της Πάτρας.

Η πρώτη φωτογραφία έκανε το γύρο του διαδικτύου αλλά δεν ανήκει στο thebest.gr. Μήπως ο κώδικας δεοντολογίας και οι νόμοι αυτού του κράτους περί πνευματικής ιδιοκτησίας γράφουν για αναφορά στην πηγή και το όνομα του δημιουργού; Λεπτομέρειες...

Για την κυρία Νεκταρία δεν θα πούμε πολλά γιατί δεν αντέχουμε να μαθήματα ηθικής από ένα "δημοσιογράφο" που κάνει ανάρτηση φωτογραφίες ανηλίκων στο διαδίκτυο χωρίς καμία ενοχή.
Τους ανήλικους που δεν μπορεί η κυρία να βλέπει στους δρόμους, τους προστατεύει ο νόμος από αήθεις προσβολές και προβολές τους στα μέσα ενημέρωσης.

Επίσης κυρία Ντούκα εάν ενδιαφερόσασταν πραγματικά για την κοινωνία θα αναφέρατε στο στο blog σας οτι χτες αυτοκτόνησαν δύο άτομα λόγω χρεών και πέθανε ένας άστεγος μέσα στο ψυγείο που ζούσε. Αυτή είναι οι κοινωνία που φτιάξατε και αυτή είναι η κοινωνία που σας αξίζει.

Εάν το παιδάκι και οι "αναρχικοί" τα έσπασαν στο παράρτημα δεν το ξέρετε γιατί δεν έχετε πατήσει ποτέ το πόδι σας σε πορείες. Επίσης ως δημοσιογράφος δεν σχολιάσατε ποτέ τέτοια βίντεο
Μήπως στο βίντεο αγαπητοί πατρινοί "δημοσιογράφοι" βλέπετε μπαχαλάκηδες να συνεργάζονται με ασφαλίτες ή αστυνομικό με πολιτικά και καδρόνι να κάνει συλλήψεις Το βλέπετε αλλά δεν το παρουσιάζετε ποτέ. Στην Πάτρα όποτε έχετε κάνει ρεπορτάζ για πορεία είστε πάντα πίσω από τα ΜΑΤ και τους ασφαλίτες, μπορεί και τους μπαχαλάκηδες, άρα τους μιλάτε και λέτε και ανέκδοτα.

Κυρία Ντούκα εάν σας απασχολεί τόσο πολύ η κοινωνία σήμερα στην Πάτρα αρχίζει το Eurocup κωφών. Συγνώμη που σας χαλάω το Christmas mood αλλά υπάρχουν και αυτοί οι συνάνθρωποί μας που το blog σας, το thebest και η σημερινή Πελοπόννησος αγνοούν.
Ωραίο πρωτοσέλιδο από την Πελοπόννησο με την Βικτόρια Χίσλοπ σε τεράστια κεντρική φωτογραφία την εποχή που στην Ελλάδα είχαμε αυτοκτονίες από χρέη και το σπίτι του Παλαμά βγαίνει στο σφυρί. Αλλά τι μας ενοχλεί από την κοινωνία; Ο εννιάχρονος.. γιατί ο εννιάχρονος έφτιαξε την κοινωνία, όχι "δημοσιογράφοι" ενήλικες..

Τελευταίο θέμα θα αφήσω το "Κώδικας Φλαμής" με τον κύριο Φλαμή να μένει για μισή ώρα στο πεζοδρόμιο της Γούναρη με ένα κεσεδάκι για ζητανειά. Αλήθεια πίστεψε κανείς οτι ένας άνθρωπος που κοιμήθηκε σπίτι του, έφαγε πρωινό, έχει καινούρια ρούχα και έχει και περιττό λίπος είναι όντως άστεγος και ζητιάνος; Προφανώς και όχι!

Περαστικά μας κυρία Ντούκα και κύριε Φλαμή για την κοινωνία που φτιάξαμε και προβάλετε..
Την κοινωνία που αυτοκτονούν άνθρωποι από τα χρέη και εμείς έχουμε πρώτο θέμα την Τζούλια σε στριπτιτζάδικο γιατί πουλάει και θα κονομήσουμε.
Την κοινωνία που ξεφτιλίζει ένα ανήλικο στο διαδίκτυο για μερικά κλικ και μετά μας κάνει μαθήματα δεοντολογίας.
Την κοινωνία που πάει σε φιλανθρωπικά bazaar στο κέντρο της πόλης για να περάσει καλά με τους celebrities και να φωτογραφηθεί για το επόμενο the best, αλλά ξεχνάει τους συνανθρώπους μας με αναπηρίες που αγωνίζονται μόνοι τους..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου