This is Patra, Greece: Καλοκαιρινές Παρασκευές στην Πάτρα

24 Ιουνίου 2011

Καλοκαιρινές Παρασκευές στην Πάτρα

Πολλά τα αρνητικά της πόλης αυτής αλλά υπάρχουν και ορισμένοι Γαλάτες που αντιστέκονται στα κακώς κείμενα και προσπαθούν να αλλάξουν το πρόσωπο της.
Κάθε Παρασκευή στην Πάτρα υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα πράγματα αρκεί να έχει χρόνο και διάθεση, γιατί τα καλύτερα πράγματα είναι δωρεάν.

Σήμερα το βράδυ στις 9μμ στις σκάλες της Αγίου Νικολάου το κινηματογραφικό τμήμα των Πολιτιστικών Ομάδων Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών ( ΠΟΦΠΠ ) θα προβάλει τις ταινίες
Το αλάτι της γης- Herbert J. Biberman (1954) 
Monty Python and the Holy Grail (1975)
Η προβολή γίνεται στο τελευταίο πλατύσκαλο και προφανώς δεν υπάρχει εισιτήριο, αρκεί η καλή παρέα.  Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα των προβολών στο blog τους στην σελίδα http://kt-pofpp.blogspot.com/

Την ίδια ώρα ( 9μμ) στην πλατεία Τριών Ναυάρχων θα προβληθεί η ταινία του Παντελή Βούλγαρη “Οι νύφες” από την Κίνηση Υπεράσπισης των Δικαιωμάτων Προσφύγων και Μεταναστών/στριών .
Επίσης η προβολή είναι χωρίς εισιτήριο και πριν την ταινία προβάλλονται σποτ της Κίνησης σχετικά με την δράση της και το σχολείο μεταναστών.
http://kinisiyperaspisis.blogspot.com/

Τέλος όποιος έχει ποδήλατο μπορεί κάθε Παρασκευή να συναντηθεί στις 10μμ με τους ποδηλάτες και ποδηλάτισσες της Πάτρας στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (πρώην Β.Όλγας) και να ακολουθήσει τις καλοκαιρινές νυχτερινές ποδηλατοβόλτες.
Κάθε Παρασκευή στις 22.00 και Κυριακή πρωί στις 10.30πμ 
http://www.podilatespatras.org/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου